Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 godz.
Apfel-Quark-Trifle
1h 30min
Erdbeermousse
4h 15min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Joghurtmousse Vanille
2hod. 30min
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2hod. 30min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.