Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeermousse
2sa 25 dk
Geeiste Zimt-Mousse
5 godz.
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 godz.
Erdbeermousse
4h 15min
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40 min
Pfirsich-Trifle
8h 20 min.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 godz. 15 min