Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1952 kJ / 465 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 Std.
Erdbeermousse
4óra 15p
Brombeer-Quark-Terrine
8 Std.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 Std.
Birnencreme
3óra 30p
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2óra 15p
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40 min
Orangenparfait
6 Std. 30 Min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3óra 30p
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min