Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2880 kJ / 689 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Quarkklöße im Melonensud
1 godz.
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 Std. 15 Min
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
50 min
Nougateis mit Quittenkompott
12h
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20 Min
Böhmische Knödel
1 godz.
Lausitzer Hefeplinsen
1 Std. 25 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Eierschecke
7h
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min