Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2880 kJ / 689 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen
2 godz.
Quarkklöße im Melonensud
1 godz.
Birne-Helene-Germknödel
2 godz.
Rhabarberschmarrn
30min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 godz. 15 min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 Std.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz. 15 min
Grießflammeri
2 godz. 30 min
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1 godz. 30 min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.