Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2880 kJ / 689 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Hefe-Pfannkuchen (Plinsen)
1 Std. 30 Min
Quarkklöße im Melonensud
1 Std.
Tee-Gelee mit Beerenkompott
2 Std. 20 Min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 godz. 40 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Lausitzer Hefeplinsen
1u. 25min
Birne-Helene-Germknödel
2 Std.
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 Std. 15 Min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 Std.
Gebackene Holunderblüten
1 Std. 30 Min
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
50 dk