Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
veya 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
veya 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 godz. 50 min
Mandeleis
5h 20min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2 Std.
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Pizza mit Reismehlteig
1 Std. 20 Min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Flammkuchen mit geräucherter Gänsebrust
1h 30min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min