Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
veya 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
veya 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1h
Gefülltes Brot
1h 20min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Kichererbsencreme
9 Std. 45 Min
Fatayer mit Käse und Minze
1 godz. 5 min
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1h 15 phút
Würzige Kürbissuppe
1h
Baguettes
15 godz.
Tomaten-Focaccia
2h 10min