Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 210 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 120 g Butter, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 50 g Butterschmalz, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 70 g Wasser, eiskalt
Belag
- 3 Kardamomkapseln, Saat ausgelöst
- 50 g brauner Zucker
- 600 g Aprikosen, reif, davon 250 g geviertelt und 350 g in Spalten
- 2 TL Speisestärke (10 g)
- 2 - 3 TL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1358 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 151 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limoncello-Creme
5h
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Kirsch-Clafoutis
30min
Engadiner Walnusstörtchen
1h 45 min
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4 Std.
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5h
Crostata mit Vanillecreme
2 godz.
Erdbeer-Tarte
7 godz.
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 godz. 20 min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Zitronen-Baiser-Tarte
2 Std. 30 Min