Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 210 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 120 g Butter, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 50 g Butterschmalz, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 70 g Wasser, eiskalt
Belag
- 3 Kardamomkapseln, Saat ausgelöst
- 50 g brauner Zucker
- 600 g Aprikosen, reif, davon 250 g geviertelt und 350 g in Spalten
- 2 TL Speisestärke (10 g)
- 2 - 3 TL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1358 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 151 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Brioche
1 Std. 50 Min
Aprikosen-Tarte
4h
Scones
40min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Quitten-Tarte-Tatin
2 Std.
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Kanelboller
2h 20 phút
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Dänische Hefeknoten
1h 30min