Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Vanilleschote
- 40 g Zucker
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 TL Rosenwasser
- 1 Ei (Kl. M), getrennt
- 14 Aprikosen, halbiert, entsteint
- 20 g Mandeln, gehobelt
- 1 EL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2343 kJ / 559 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3h
Rhabarber-Trifle
20 min
Kirsch-Clafoutis
30 min
Apfelkuchen mit Guss
1 Std. 20 Min
Quitten-Tarte-Tatin
2 Std.
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3h
Aprikosen-Tartelettes
3h
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1 godz. 35 min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Tarte provençale
1 Std. 40 Min