Cihazlar ve Aksesuarlar
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 Portionen
Malzemeler
Baiser
-
Zucker190 g
-
Speisestärke1 geh. EL
-
Eiweiß Zimmertemperatur5
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
Topping
-
Wasser50 g
-
Speisestärke1 EL
-
Äpfel geschält, in mundgerechten Stücken400 g
-
Apfelsaft200 g
-
Zucker20 g
-
Orangen filetiert (ca. 220 g)2
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Sodyum
83 mg
Protein
4 g
Kalori
1723 kJ /
412 kcal
Yağ
19 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
12 g
Karbonhidrat
60 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Festtags-Pavlova
3sa 30 dk
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3sa
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1sa 20 dk
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2sa
Zitronen-Baiser-Kuchen
3sa
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4sa
Pavlova-Küsse
1sa 40 dk
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20 dk
Erdbeer-Macarons
26sa
Kirsch-Clafoutis
30 dk
Zitronen-Baiser-Tarte
2sa 30 dk
Schokoladen-Macarons
26sa