Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 50 g de brandy
- 1000 g de anillas de calamar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (isteğe bağlı)
- 1 punta de cuchillo de tinta de calamar
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 942 kJ / 225 kcal
- Protein
- 24.34 g
- Karbonhidrat
- 6.94 g
- Yağ
- 11.14 g
- Lif
- 1.27 g
Alternatif tarifler
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1sa
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao con langostinos
1sa
Calamares encebollados
1sa
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Fumet de pescado y gambas
20 dk
Rape en salsa americana
1sa
Bonito en escabeche
24h 25 min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1sa
Calamares a la mallorquina
1sa