Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 40 g manteiga
- 1 c. chá de tomilho
- 200 g batata cortada em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 600 g água
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème fraîche
- 500 g mexilhão fresco e limpo
- 500 g amêijoa fresca e limpa
- 2 pés de coentros, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1049.7 kJ / 250.9 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 864.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa primavera com pesto de hortelã
30 min
Sopa caprese
1 Std. 15 Min
Creme de feijão-branco
30 min
Creme de alho
1h 10 min
Sopa de alho
1h 10 min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa rica de peixe
2 godz. 30 min
Sopa de grão com alho-francês
45min
Sopa de feijão-branco
25 min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Sopa de cenoura e canónigos
35min