Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
veya 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 doses
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte fechada de novilho
13u. 30min
Hornazo
2h 15min
Molho holandês
10min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40 min
Empadas de camarão
50 min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Frango satay com arroz jasmin
1sa 55 dk
Empada de galinha
2h
Pastéis de massa tenra
3h
Molho bechamel
15 Min
Empadas de frango e cogumelos
1 godz. 30 min
Empada de frango e alho-francês
50 min