Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g água
- 250 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 50 g flocos de aveia
- 25 g gérmen de trigo
- 1 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ polvilhar
- Sementes de linhaça q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 968.1 kJ / 231.4 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 2.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 290.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de iogurte
50min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1 godz. 30 min
Pão de forma integral
2h
Pão de iogurte
1h 25min
Pão de cerveja
1 Std. 15 Min
Pão de fruta
2 godz. 55 min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min