Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g água
- 250 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 350 g farinha integral
- 50 g farinha de centeio
- 50 g flocos de aveia
- 25 g gérmen de trigo
- 1 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ polvilhar
- Sementes de linhaça q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 968.1 kJ / 231.4 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 2.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 290.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão com gérmen de trigo e passas
55min
Pão de nozes
1 godz. 55 min
Pão de forma integral
2h
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Cacetinhos de centeio
1 godz. 30 min
Pão da terra
1h 35 min
Pão de centeio e noz
1 godz. 25 min
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min
Pão de milho
1 godz. 20 min
Pãezinhos de cereais
2h