Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 abóbora (1600 g aprox.)
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 50 g passas de uva
- 100 g vinho branco
- 80 g queijo da Ilha
- 70 g cebola
- 10 g hortelã
- 70 g couve-lombarda cortada em juliana
- 100 g castanhas descongeladas
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de piripíri (isteğe bağlı)
- 40 g manteiga
- 350 g arroz p/ risoto
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1877 kJ / 448.6 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 78.7 g
- Yağ
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1419.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alho-francês à Brás
45 Min
Macarrão alpino
45 Min
Fettucine de limão e lentilhas
40 Min
Tagine de carne, arroz e bolinhos de pistácio a vapor
Değerlendirme yok
Arroz de atum e ovo
1 Std.
Orzo com abóbora e pimento
35min
Tarte tatin de marmelos
1 Std. 20 Min
Pastéis de batata com cogumelos
1 Std.
Not bacalhau com natas
30 Min
Esparguete com alho-francês e camarão
45 Min
Mojito de cerveja
5min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 Min