Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di pomodori maturi in quarti
- 100 g di peperone rosso a tocchi (3-4 cm)
- 100 g di peperone giallo a tocchi (3-4 cm)
- 150 g di cetrioli a rondelle
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di aceto di mele
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cubetti di ghiaccio
- 8 crostini di pane a cubetti (1 cm)
- 8 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Gazpacho indiano
2h 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Salsa guacamole
10 dk
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2hod. 25min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 godz. 10 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Guacamole Tex-Mex
5 dk
Tzatziki
20min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min