Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
-
600
g Beeren, gemischt, frisch
veya 600 g Beeren, gemischt, TK - 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 232 mg
Alternatif tarifler
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Walnusssoufflé
1h 15min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 Std. 35 Min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Joghurt-Kokos-Creme
20min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillenknödel "die Besten"
1h