Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
veya 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 232 mg
Alternatif tarifler
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Orangen-Schokomousse
8sa 15 dk
Eisgugelhupf mit Beerensauce
8h 45min
Quark-Mousse
5 godz.
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant
45min
Marillenröster
30min
Topfenpalatschinken
1h 30min