Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
veya 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 232 mg
Alternatif tarifler
Topfenpalatschinken
1sa 30 dk
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1sa 30 dk
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1sa 30 dk
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min