Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig (für 2 Strudel)
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 30 g neutrales Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 EL Apfelessig
- 1 Prise Salz
Topfenfülle
- 150 g Semmelwürfel
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 85 g Butter, in Stücken
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1000 g Topfen, 20% Fett
- 250 g Sauerrahm
- 1 Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bemehlen
- 100 g Butter, in Stücken
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2045 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Topfenpalatschinken
1h 30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Scheiterhaufen
1h 30min
Apfelstrudel
1h 20 min
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Topfengolatschen
50 min
Nussstrudel
2h 30min
Apfelschlangerl
2h