Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Petto di pollo ripieno al brie e mirtilli rossi
45 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Stelle di mare
30 min
Zuppa di vongole e uova
40 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Crocchette di cozze
10h
Involtini mare e monti
1sa 10 dk
Bevanda ai frutti di bosco
15 分钟
Frozen mela kiwi
10min
Caldo verde
35 min
Cous cous di verdure e gamberi
45 min