
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bolitos
- 20 g Olivenöl
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 2 Stängel frischer Koriander Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- ½ rote Chilischote, frisch (z.B. Bird's eye chili), entkernt
- 150 g Faschiertes vom Rind
- 150 g Faschiertes (vom Lamm)
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 TL Jerusalem-Gewürzmischung
- 1 TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Tomatensauce
- 20 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 600 g reife Paradeiser in Stücken
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 TL Jerusalem-Gewürzmischung
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Ahornsirup
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 630 kcal / 2640 kJ
- Protein
- 35.5 g
- Yağ
- 42.5 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Lif
- 8.3 g