Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane al semolino
4h
Panini all'olio
3h 10min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Rosette
5 Std. 20 Min
Panini rosette
23h 20min
Pane barese
6h 15 min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min