Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane al semolino
4 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Rosette
5h 20min
Mantovanine
2h 45min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Lievito madre
72sa 15 dk
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min