Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 309.6 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Panini rosette
23h 20 min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane pugliese
29h 20 min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10 min