Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 309.6 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Baguette tradizionale
15h 35min
Ciriola romana
10h 50 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Fette biscottate
5h 50min
Pane pugliese
29h 20min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.