Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 309.6 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 9.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta casereccia
5h 10 min.
Pane pugliese
29h 20 min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min