Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26h
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane al semolino
4h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane al lardo e timo
4h 50 min
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Polka (pane francese)
5h