Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g beringela cortada às rodelas grossas
- 5 c. chá de sal
- 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. sopa de sementes de coentros
- 1 c. chá de sementes de cominhos
- 1 c. chá de sementes de funcho
- 1 c. sopa de sementes de mostarda
- 50 g vinagre
- 80 g cebola
- 4 dentes de alho
- 15 g gengibre fresco
- 100 g ghee
- 3 malaguetas vermelhas
- 2 paus de canela
- 50 g sumo de lima
- 25 g açúcar amarelo
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1168.4 kJ / 279.3 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 22.9 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 2337.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijão tropeiro
25 Min
Bolo de fubá
50 Min
Pastel de vento
3 Std.
Chutney de coentros e coco
35 Min
Dip de espinafres e alcachofra
Değerlendirme yok
Polenta de abóbora
45 Min
Caril de frango
55min
'Sidra'
45 Min
Queijo mascarpone - TM5
20 Std. 30 Min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 Min
Cachupa
24 Std.
Queijo fresco e requeijão
48 Std.