Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
Manteiga q.b. p/ untar
veya margarina vegetal q.b. p/ untar - Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
- 350 g espelta em grão
- 150 g trigo sarraceno
- 350 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 c. chá de mel
- 2 c. chá de sal
- 40 g vinagre
- 90 g sementes de girassol
-
90
g sementes de linhaça
veya 90 g sementes de abóbora - 50 g sementes de sésamo
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1066 kJ / 255 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Granola de abóbora
1h 5min
Pão de iogurte
50 min
Pães de banana e centeio
1h 35 min
Pães de centeio
2h 10min
Pão norueguês
55 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão da terra
1h 35 min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min