Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 284 kJ / 68 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de poivron rouge
35 Min
Soupe de tomates et courgettes
55 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Velouté de tomate
30 Min
Velouté de tomate
40 Min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté d'endive
35 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 Min
Potage au poireau
30 Min