Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
- 100 g de leche entera
-
30
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
veya 10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra - 170 g de harina de trigo
Masa croissant
- 340 g de harina de trigo
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 30 - 75 g de azúcar, de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla, muy fría
Decoración
- 1 huevo, batido para barnizar
- 30 g de leche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 942.5 kJ / 225.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 99.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza
1 godz.
Pastel de limón y merengue
2 godz. 10 min
Cheesecake trufado
6u.
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Hojaldre
1 Std. 20 Min
Francesillas
3h 15min
Pastel de tres leches
3 Std.
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30min
Pan de queso
2h 30min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Tarta de mousse de chocolate
12h 30min