Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
- 100 g de leche entera
-
30
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
veya 10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra - 170 g de harina de trigo
Masa croissant
- 340 g de harina de trigo
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 30 - 75 g de azúcar, de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla, muy fría
Decoración
- 1 huevo, batido para barnizar
- 30 g de leche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 942.5 kJ / 225.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 99.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Churros de la esquina
40 min
Empanadas de res
1h 10 min
Baguette
3h 45min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40 min
Pastel de tres leches
3sa
Hojaldre
1j 20 menit
Pan de queso feta y aceitunas
1j 20 menit
Alfajores
1j 30 menit
Pastel triple chocolate en capas
2j 30 menit
Alfajores Argentinos
1h 10 min
Pizza
1j
Masa para pasta fresca
1j