Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 10 g coentros
- 50 g manteiga
- 1000 g lulas inteiras médias limpas
- 250 g batata cortada em pedaços pequenos
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g miolo de camarão cortado em pedaços pequenos
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 150 g tomate em pedaços
- 15 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- 50 g vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1580.6 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 779 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de tamboril e camarão
30 Min
Polvo com molho de ervas
1 Std.
Caril do mar
45 Min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2 Std. 50 Min
Arroz de lingueirão
2h 35 min.
Feijoada de chocos
45 Min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Arroz de tamboril e camarão
45 Min
Feijoada de chocos
40 Min
Lulas recheadas
1 Std. 15 Min
Massada de cherne
40 Min