Farro con seppie e verdure

Farro con seppie e verdure

3.4 13 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
5 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di acqua calda
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 300 g di chicchi di farro
    300 g di orzo perlato
  • 1 carota pelata e a cubetti (1 cm)
  • 150 g di pisellini surgelati
  • 150 g di fagiolini verdi freschi già spuntati e a pezzi piccoli
    150 g di fagiolini surgelati, a pezzi piccoli
  • 1200 g di seppioline pulite
    1200 g di moscardini, puliti
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 - 2 cucchiai olio extravergine di oliva a piacere
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 limone il succo spremuto fresco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 46 g
Kalori 1887 kJ / 449 kcal
Yağ 9 g
Karbonhidrat 49 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...