Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 55.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 71.2 mg
Alternatif tarifler
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pandoro TM6
15h 15min
Chiacchiere
1h 35 min
Mostaccioli siciliani
1h
Profiteroles al limone
1h 45min
Pesche dolci
2h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Graffe di Carnevale
4h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Fiocchi di neve
5 Std.
Maritozzi
11h
Ciambelle di Carnevale
4h 5min