Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 55.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 71.2 mg
Alternatif tarifler
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Panettone TM6
10h 30min
Panettone
6 Std. 30 Min
Pasta Choux
2 Std.
Sfogliatelle frolle
2u. 30min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Friselle
4h
Pastiera
15h
Pandoro TM6
15h 15min
Taralli sugna e pepe
4h