Cihazlar ve Aksesuarlar
柚子醬燒豬
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 55 dk
6 人份
Malzemeler
-
蒜頭4 粒
-
清酒20 克
-
醬油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
紅味噌½ 大匙
-
韓國辣椒醬½ 大匙
-
腩排 (子排),塊狀(約3公分)500 克
-
油15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
柚子蜜2 大匙
-
綜合甜椒 切塊(約3公分)70 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.9 g
Kalori
1598 kJ /
382 kcal
Yağ
33.3 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
胃口大開下飯菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan