Cihazlar ve Aksesuarlar
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
prawn, raw, peeled150 g
-
sugar¼ tsp
-
rice wine1 tsp
-
sesame oil¼ tsp
-
spring onions2 stalks
-
garlic clove1
-
cooking oil15 g
-
chicken stock200 g
-
salt¼ tsp
-
tofu Japanese-type, cut in cubes300 g
-
tapioca starch1 tsp
-
water2 tbsp
-
eggs3
-
ground white pepper1 pinch
-
sesame oil
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
304.2 mg
Protein
19.1 g
Kalori
798.9 kJ /
190.9 kcal
Yağ
11.5 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
2.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hand Ripped Cabbage
20 dk
Roti John
30 dk
Seafood Rice
Değerlendirme yok
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 dk
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 dk
Ginger Fried Rice
15 dk
All in one bowl bolognese
40 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 dk
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1sa
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 dk
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 dk