Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 715.1 mg
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Curry chicken
1 Std.
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Sambal Petai Prawns
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min