Cihazlar ve Aksesuarlar
Squid with Ginger and Soy
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
715.1 mg
Protein
19.5 g
Kalori
723.9 kJ /
173 kcal
Yağ
2.3 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
0.6 g
Karbonhidrat
14.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chinese Seafood
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Get Inspired
5 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Curry Fish
35 dk
Char Kway Teow
15 dk
Braised Rice Wine Fish
20 dk
Stir-fried Vegetables
10 dk
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 dk
Sambal Petai Prawns
20 dk
Lemon Chicken
25 dk
Tom Yum with Prawns
25 dk
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 dk
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 dk
Sweet And Sour Prawns
25 dk
Ginger sesame oil chicken
25 dk