![Squid with Ginger and Soy Squid with Ginger and Soy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48942df2cc8790cede1ca72dd89f8d75/Derivates/3f73a49605c777dc44e3ea0c550c333ac94e83d9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 715.1 mg
Alternatif tarifler
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Sambal Petai Prawns
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Curry Fish
35 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Curry chicken
1 Std.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Dried Shrimp Sambal
55 Min