Risotto zafferano e funghi

3.7 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 350 g di funghi champignon freschi a fette
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 596.2 mg
Protein 9.5 g
Kalori 1738.2 kJ / 415.5 kcal
Yağ 12.6 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 4.1 g
Karbonhidrat 66.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi

Bunları da beğenebilirsiniz...