Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 500 g água
- 100 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 6 ovos batidos
- Leite q.b. p/ pincelar
- Amêndoa laminada p/ guarnecer
Recheio
- 50 g açúcar
- 600 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 150 g morangos cortados em quartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 153.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
1h 30min
Massa choux
1h 30min
Pavlova de frutos tropicais
2 Std. 15 Min
Ovos-moles
1h
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Pavlova de laranja e pera - TM5
Değerlendirme yok
Croquembouche com creme de laranja e chocolate negro
10 Std.
Trifle de choux com frutos vermelhos
1h 20 phút
Duchesses
2 Std.
Papos de anjo
50 Min
Macarons de chocolate
2 Std.
Pavlova com coulis de framboesa
1ωρ. 50 λεπτ.