Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

4.1 8 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
1 dose

Malzemeler

  • açúcar
    190 g
  • arroz p/ risoto
    250 g
  • farinha de milho mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • manteiga cortada em pedaços pequenos
    220 g
  • gemas de ovo
    7
  • fermento p/ bolos (isteğe bağlı)
    1 c. chá de

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Protein 58 g
Kalori 18380 kJ / 4393 kcal
Yağ 238 g
Lif 9.2 g
Karbonhidrat 499 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...