Uyumlu sürümler
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 18380 kJ / 4393 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 499 g
- Yağ
- 238 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolachas de manteiga Bé
35 Min
Quiche de espinafres com base de batata
No ratings
Empada vegetariana
1 Std. 25 Min
Crepes com recheio de espargos
50 Min
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40 Min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 Std. 20 Min
Empadinhas de borrego e ovo
1 Std.
Bolo Alasca
8 godz.
Mini empadas
1 Std. 15 Min
Coscorões
2 Std. 30 Min
Molho bechamel
15 Min