Uyumlu sürümler
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 18380 kJ / 4393 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 499 g
- Yağ
- 238 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de piza
1h
Bolo de crepes com avelãs caramelizadas
55 Min
Cassata de framboesa, natas e pêssego
7 Std.
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão de lavrador
16h 15 min
Massa-mãe em pó
24h
Barras de cereais e figos
8h 15min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Panquecas em frasco
20min