Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g água
- 50 g leite
- 90 g manteiga
- 90 g banha
- 45 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 750 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 20 g salsa
- 100 g presunto cortado em pedaços
- 100 g salpicão s/ pele cortado em pedaços
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 250 g frango assado s/ ossos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 568 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 47 g
Alternatif tarifler
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Bola rápida de carne
55 min
Paris Brest com morangos
2hod. 10min
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Sonhos
1h 10min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Pataniscas de bacalhau
50 Min
Bôla de carne em vinha de alhos
8h
Bola de carne
1 godz. 20 min
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Bolo-rei conventual
3h
Folar transmontano
3h 50min