Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada frio
- 25 g pão ralado
- 50 g água
Massa principal
- 90 g água
- 100 g farinha de centeio tipo 130
- 220 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 1 c. chá de banha
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Protein
- 63.5 g
- Karbonhidrat
- 410.9 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 42.8 g
- Sodyum
- 4870.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3u. 40min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de batata e nozes
15h 40min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão rústico
2 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão branco
15 godz.