Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

Pain sans gluten au sarrasin, au riz complet et au lin

4.6 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
8 parts

Malzemeler

  • 4 c. à soupe de graines de lin dorées
  • 20 g de psyllium blond
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 100 g de farine de riz complet
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 20 g de mélange de graines

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 part

Sodyum 456 mg
Protein 5.5 g
Kalori 861.7 kJ / 206 kcal
Yağ 8.1 g
Lif 4.8 g
Doymuş Yağ 0.8 g
Karbonhidrat 30.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...