Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten
- 4 Forellenfilets, geräuchert (250 g), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 Pumpernickel oder Schwarzbrottaler
- ½ Bund Dill, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 257 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Forellencreme
10 Min
Vitello Tonnato
48h
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Forellencremesuppe
40 min
Lachs-Dip
5 Min
Putello Tonnato
4h
Lachsaufstrich
5 Min
Forellencreme
15 Min