Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
veya 3 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 Dose Sauerkraut (800 g), grob geschnitten
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 TL Gyrosgewürz
- 8 - 10 geräucherte Mettwürstchen (ca. 800 g)
- 3 Paprika, gemischt (ca. 400 g), in mundgerechten Stücken
- 1250 g Wasser
- 200 g Sahne
- 1 EL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Mitternachtssuppe
35min
Mett-Porree-Suppe
40min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 godz. 35 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min
Wirsingsuppe
35min