Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g festkochende Kartoffeln
- 600 g Rosenkohl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 414 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schmorgurken
30 min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Bohneneintopf
40 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min