Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 700 g Wirsing, ohne Strunk, in groben Stücken
- 400 g Bratwurst, roh
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Möhren, in Stücken
- 25 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1986 kJ / 474 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Graupensuppe
1h
Möhren untereinander mit Frikadellen
1h 5min
Bohneneintopf
40 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Möhren-Kohlrabi-Topf
50 min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Gemüseeintopf für Hungrige
1 godz. 10 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Wirsingsuppe
35min