Cihazlar ve Aksesuarlar
泰式咖哩雞和椰奶飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 人份
Malzemeler
-
洋蔥 對切半120 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,略切,可多備一些切片裝飾用1 根
-
油20 克
-
泰式黃咖哩醬50 克
-
新鮮香茅2 支
-
薑 削皮,切片 (約 0.2 公分)20 克
-
泰國檸檬葉 (isteğe bağlı)2
-
水600 克
-
1000 克 附皮的雞上腿全雞 (900-1000 克) (詳見要訣)1 隻
-
罐裝椰奶250 克
-
茉莉香米250 克
-
新鮮香菜 裝飾用
-
檸檬 (isteğe bağlı) 切片,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
238 mg
Protein
46.6 g
Kalori
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Yağ
42.8 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
14.3 g
Karbonhidrat
47.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
餐桌總有多的位置
29 Tarif
Tayvan
Tayvan