Cihazlar ve Aksesuarlar
港式油雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
醬油280 克
-
冰糖130 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段75 克
-
八角2 顆
-
草果2 顆
-
乾燥月桂葉2 片
-
山柰3 顆
-
桂皮 約 5 公分 長1 塊
-
去骨雞腿排 仿土雞腿,(1 支 約 360 克)2 支
-
紹興酒2 大匙
-
薑10 克
-
油25 克
-
蔥 切蔥花40 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
4330.5 mg
Protein
20.1 g
Kalori
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Yağ
14.5 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
38.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一秒讓你變大廚
25 Tarif
Tayvan
Tayvan
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan