麻婆豆腐 (TM7)

4.8 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

川燙豆腐
  • 800 克
  • 蔥白和蔥綠分開,切蔥花
    1 支
  • 豆腐 切丁
    300 克
麻婆豆腐
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    15 克
  • 20 克
  • 豬絞肉
    150 克
  • 辣豆瓣醬
    25 克
  • 200 克
  • 醬油
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 蠔油
    20 克
  • 花椒粉 依個人口味調整

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 501 mg
Protein 13.5 g
Kalori 891.7 kJ / 213.1 kcal
Yağ 16.5 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 4.4 g
Karbonhidrat 4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...