Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐鮮蝦蒸蛋
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
蛋1 顆
-
米酒¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
高湯70 克
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
草蝦仁 去腸泥,切丁6 隻
-
新鮮香菜 (isteğe bağlı) 取葉,切碎1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
14.5 g
Kalori
867 kJ /
207 kcal
Yağ
12.5 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
30分鐘料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan