豆腐鮮蝦蒸蛋

豆腐鮮蝦蒸蛋

4.6 37 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 1 顆
  • 米酒
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 高湯
    70 克
  • 嫩豆腐 切丁
    100 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 草蝦仁 去腸泥,切丁
    6 隻
  • 新鮮香菜 (isteğe bağlı) 取葉,切碎
    1 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 14.5 g
Kalori 867 kJ / 207 kcal
Yağ 12.5 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 9.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...