日式叉燒

Değerlendirme yok
Hazırlık 40 dk
Toplam 3sa
1 完整食譜

Malzemeler

  • 豬五花肉 整塊,去皮,約15 公分寬
    1000 克
  • 醬油
    240 克
  • 清酒
    240 克
  • 125 克
  • 480 克
  • 15 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 30 克

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Sodyum 13536.1 mg
Protein 114.8 g
Kalori 25696.5 kJ / 6141.6 kcal
Yağ 531.6 g
Lif 3.1 g
Doymuş Yağ 193.3 g
Karbonhidrat 155.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...