Cihazlar ve Aksesuarlar
香魚甘露煮
Hazırlık 30 dk
Toplam 15sa
6 人份
Malzemeler
-
香魚 含頭尾不超過18 公分,利用剪刀剪掉魚鰭4 - 6 隻
-
水1000 克
-
蔥 用刀身拍後打結100 克
-
糖80 克
-
清酒200 克
-
醬油150 克
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1425.9 mg
Protein
15 g
Kalori
768 kJ /
183.6 kcal
Yağ
1.9 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
17.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
通向世界的窗口
30 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
菠菜雞肉粥
Değerlendirme yok
椰香奶酪佐焦糖柳橙
Değerlendirme yok
柳橙海綿蛋糕
Değerlendirme yok
喬瓦娜紫羅蘭雞尾酒(無酒精)
Değerlendirme yok
蠔油爆雙脆
Değerlendirme yok
甜玉米派
Değerlendirme yok
匈牙利杜波斯夾層蛋糕
Değerlendirme yok
帕瑪生火腿蕃茄冷麵
Değerlendirme yok
蔬菜通心麵湯&培根豬肉卷佐時蔬&蒸覆盆子布丁與烤莓果瑪芬
1sa 40 dk
萵苣濃湯&青花菜佐黑橄欖醬
45 dk
柳橙莓果蛋糕和香草淋醬
Değerlendirme yok
紫水晶蛋糕
Değerlendirme yok