Cihazlar ve Aksesuarlar
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portie
Malzemeler
Champignonsaus
-
peterselie, vers alleen bladeren20 g
-
uien gehalveerd120 g
-
olie20 g
-
400 g verse champignons, gesnedenpaddenstoel, bruin, vers gesneden400 g
-
water100 g
-
zure room200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagravy (vleesjus)40 g
-
citroensap1 tl
-
zout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen3 snuifje
-
olie om te bakken2 el
-
varkenshaasje600 - 800 g
-
witte langkorrelige rijst350 g
Varkensfilet en montage
-
water650 g
-
olie1 eetlepel
-
zout plus extra voor kruiden1 ½ theelepel
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1416.3 mg
Protein
47.6 g
Kalori
4067.1 kJ /
972.1 kcal
Yağ
50.8 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
21.8 g
Karbonhidrat
81.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5sa 40 dk
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 dk
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Değerlendirme yok
Paëlla
50 dk
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Değerlendirme yok
Pizza met fruit en yoghurt
Değerlendirme yok
Scandinavische brunch
Değerlendirme yok
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 dk
Pittige Goulash met Donker Bier
Değerlendirme yok
Pikante Kip met Kokosrijst
Değerlendirme yok
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Değerlendirme yok
Zachte Appelcake
50 dk