Gebakken Varkenshaasje met Rijst

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portie

Malzemeler

Champignonsaus
  • peterselie, vers alleen bladeren
    20 g
  • uien gehalveerd
    120 g
  • olie
    20 g
  • paddenstoel, bruin, vers gesneden
    400 g
    400 g verse champignons, gesneden
  • water
    100 g
  • zure room
    200 g
  • room, elk type (van koemelk)
    200 g
  • gravy (vleesjus)
    40 g
    2 volle tl groentebouillonpasta
  • citroensap
    1 tl
  • zout plus extra om op smaak te brengen
    ½ theelepel
  • peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen
    3 snuifje
  • olie om te bakken
    2 el
  • varkenshaasje
    600 - 800 g
  • witte langkorrelige rijst
    350 g
Varkensfilet en montage
  • water
    650 g
  • olie
    1 eetlepel
  • zout plus extra voor kruiden
    1 ½ theelepel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1416.3 mg
Protein 47.6 g
Kalori 4067.1 kJ / 972.1 kcal
Yağ 50.8 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 21.8 g
Karbonhidrat 81.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...