Vleesspiesjes met Rijst in Saus

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 portie

Malzemeler

  • witte wijn
    50 g
  • spek, elk soort
    12 sneetje
  • uien in stukken gesneden (4 cm)
    300 g
  • rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)
    300 g
  • teentjes knoflook
    2
  • varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)
    450 g
  • olie om te bakken
  • gehakte tomaten, uit blik
    250 g
  • honing
    15 g
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • water
    850 g
  • zoete paprikapoeder
    1 volle tl
  • komijn, gemalen
    1 tl
  • peper, gemalen
    ¾ tl
  • basmati rijst
    250 g
  • peterselie, vers gehakt

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1221.5 mg
Protein 28.3 g
Kalori 2419.8 kJ / 578.3 kcal
Yağ 29.3 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 8.8 g
Karbonhidrat 47.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...