Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portie

Malzemeler

  • witte wijn
    50 g
  • kippenborst filets, zonder vel
    4
  • mortadella
    4 sneetjes
  • Fontina kaas
    4 sneetjes
  • asperges, groen in tweeën gesneden
    8 stengels
    12 verse sperziebonen
  • uien gehalveerd
    100 g
  • verse champignons gehalveerd
    200 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    50 g
  • olie om te bakken
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • water
    1000 g
  • zout plus extra voor kruiden
    ¾ theelepel
  • peper, gemalen plus extra voor kruiden
    ¾ theelepel
  • pasta, droog Type tubetti rigatoni
    300 g
  • peterselie, vers gehakt

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 948 mg
Protein 60.3 g
Kalori 3172.3 kJ / 758.2 kcal
Yağ 27.4 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 13.5 g
Karbonhidrat 63.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...