Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chapelure de parmesan
- 30 g de parmesan
- ⅛ c. à thé de poivre noir en grains
- 85 g chapelure de panko
- 1 c. à soupe de persil déshydraté
Vinaigrette César
- 60 g de parmesan, coupée en morceaux
- ⅛ c. à thé de poivre noir en grains
- 2 gousses d'ail
- 115 g d'huile neutre par exemple, graines de pépins de raisin, canola, légumes
- 2 jaune d'œuf d'œufs pasteurisés
- 2 - 3 filet d'anchois à l'huile
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 c. à thé de moutarde de Dijon
- ⅛ c. à thé de sel, optionnel
Salade
- 140 g chou palmier noir de Toscane (cavolo nero) côte centrale enlevée, tranchée (1 in.)
- 15 g de jus de citron
- parmesan en copeaux, pour garnir
- poivre noir frais moulu pour garnir
- citron jaune pour servir, coupé en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1957.7 kJ / 467.9 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 37.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 537.1 mg