Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.5 55 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • light sesame oil
    1 oz
    1 oz peanut oil
  • yellow onion halved
    3 ½ oz
  • carrots cut into large pieces (1¾ in.)
    5 ½ oz
  • bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    5 ½ oz
  • soy sauce to taste
    1 oz
  • sugar (isteğe bağlı)
    2 tsp
  • large eggs
    4
  • homemade vegetable stock paste (isteğe bağlı)
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    12 ½ oz
    12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    43 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
    14 oz

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 478 kcal / 1999.9 kJ
Protein 15.3 g
Yağ 20.1 g
Karbonhidrat 58.6 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 5.7 g
Sodyum 664.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...